Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

16 Şubat 2011 Çarşamba

Beylik Düzü Fatihi “MEHMET”

Ayşekadın GB sporun futbolcularından Mehmet Yılmaz, geçtiğimiz Pazar günü İstanbul deplasmanında Beylikdüzü spor karşılaşmasında zorunlu olarak kaleye geçmiş, maçın son saniyesinde inanılmaz bir kurtarış yaparak 3 puan alınmasında büyük pay sahibi olmuştu.


Şükrüpaşa stadında yapılan antremanda arkadaşları ona bir sürpriz yaparak, üzerinde “BEYLİKDÜZÜ FATİHİ” yazılı bir t-shirt hediye edip giydirdirmeleri dikkat çekti. Alınan üç puanın sevincini hala devam ettirdikleri gözlenen antreman Teknik sorumlu Muzaffer Yıldırım nezaretinde yaklaşık 2 saat devam etti. Antremanı Yeni Edirnesporda başkan olacağı söylenen Hakan sedefçi ile birlikte yöneticilerden Nihat Bodur ve takımla yeni anlaşan kondüsyoner ve yardımcı antrenör Mesut Öztürk'te izlediler.


Ayşekadın GB spor antrenörü Muzaffer Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada “ Şu an için takımda sadece Esat'ın hafif sakatlığı var. Beylikdüzü maçında alınan galibiyet çok önemliydi ama artık bunu unutmak zorundayız. Şimdi önümüzde Yenikapı maçı var. Bundan sonra bizim için her maç bir final niteliğinde olacak. Ben buradan taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bizi İstanbul'da yalnız bırakmadılar. Onları Yeniköy maçında da 25 Kasım'da görmeyi arzu ediyoruz” dedi.


Hakan Sedefçi; “ Fransa'dan 2 oyuncu gelecek” Son günlerde takımın içeri ve dışarıda oynadığı bütün maçlarında görünen Hakan Sedefçi gazetemize yaptığı açıklamada “ Bu akşam Fransa'dan 2 genç oyuncu gelecek. Birisi sihayi olan bu 2 futbolcu da Fransa üçüncü liginde oynamışlar” dedi.

KAYNAK:  http://www.edirneajans.com/haber-Beylik-Duzu-Fatihi-8220MEHMET8-1603/

Hiç yorum yok: