Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

14 Şubat 2011 Pazartesi

Beylikdüzü 0 Ayşekadın GB 1


Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Kırkpınar Güreş ağası Seyfettin Selim, Ayşekadın GB spor başkanı Polat Öztaş, diğer yöneticiler ve Hakan Sedefçi ile birlikte yaklaşık 200 kadar taraftarında izlediği Bal ligi mücadelesinde Ayşekadın GB spor Erkan’ın serbest vuruştan attığı gol ile rakibini 1-0 yenerek altın değerinde 3 puanla yuvaya döndü.


Hakemler : Aykor Karaca-Ömer Çabuk-Sakin Devirgüreşçi

Beylikdüzüspor : Ozan, Can ,Şuayip, Yiğit, Engin, Ernest, Evren, Celalettin, Yusuf, Cihan (82 Sercan), Burçak

Teknik Sorumlu: Atilla Erdoğan

Ayşekadın GB: Savaş, Gökmen, Bilal, Seyfettin, Ozan (58 Hüseyin), Tahsin, Hüseyin, Yunal (65 Mehmet), Ertin, Erkan, Esat

Teknik Sorumlu: Muzaffer Yıldırım

KIRMIZI KART: 90 Savaş (Ayşekadın GB)

GOLLER: 75 Erkan

MAÇTAN DAKİKALAR: karşılaşmanın ilk ciddi atağı evsahibi Beylikdüzüspordan geldi. 11. dk da ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Can yerden sert vurdu top direkten döndü. 27. dk da Ayşekadın Gb gole çok yaklaştı. Bu dakikada Ertan orta alandan sol çaprazda bekleyen Ertin’e nefis bir ara pası geldi. Kalecinin ileri çıktığını gören Ertin aşırtma bir vuruş yaptı ama kaleci son anda eliyle dokunarak tehlikeyi uzaklaştırdı. Bu pozisyondan 4 dk sonra Ayşekadın bu sefer Yunal ile pozisyon buldu. Beylikdüzü ceza alanında oluşan karambolde topla buluşan Yunal ters bir rövaşata denedi top direkten döndü. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarının 9 maçın 54. dk sında Ayşekadın GB mutlak golü kaçırdı. Sağ kanattan atılan uzun topla bir anda buluşan Ertin topu daha müsait olan Yunal’ın önüne bıraktı kaleci ile karşı karşıya kalan Yunal sert vurdu ama top auta gitti. 59. dk da Beylikdüzü gole çok yaklaştı. Ayşekadın ceza alanına oluşan karambolda Cihan rövaşata denedi direkten döndü, sonra Can vurdu top direği sıyırarak auta gitti. Karşılaşmanın 75. dksında Ayşekadın özlediği gole kavuştu. Bu dk da ceza alanına 35 metre mesafede Erkan serbest vuruş kullandı sert vurdu kaleci önce yakalar gibi oldu elinden kaçırdı 0-1. Uzatma dakikalarında Hüseyin beylikdüzü kalecisi ile karşı karşıya kaldı, kaleciyide çalımladı çok kötü vurdu defans çıkardı. Uzatmalarda Ayşekadın GB’nin ilk kez forma giyen yeni kalecisi Savaş ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi.

KAYNAK:EDİRNEDESPOR.COM

Hiç yorum yok: