Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

19 Şubat 2011 Cumartesi

Evinde yenilmeyen tek takım; Kırklarelispor

TFF Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor evinde hiç yenilmedi. Grubun diğer evinde hiç yenilmeyen takımı olan Darıca Gençlerbirliğispor'u deplasmanda 2-0 yenerek bu ünvanı sadece kendisinde bıraktı. Türkiye Liglerinde en az mağlubiyet alan yeşil beyazlı ekip 44 maçta sadece 2 kez yenildi. Diğer gruplarda da elle gösterilen temsilcimiz Kırklarelispor yakından takip ediliyor.

Temsilcimiz Kırklarelispor geçtiğimiz haftayı altın değerinde 3 puanla kapatarak Afyon'un mağlubiyetiyle puan farkını 2'ye indirdi. Şampiyonluk mücadelesi veren yeşil beyazlı ekip bu hafta sahasında Kahramanmaraşspor'u ağırlıyor. Ligin 13. sırasında bulunan Kahramanmaraşspor'un 23 puanı bulunuyor. Ligin ilk yarısındaki karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

Yeşil beyazlı ekip 1 günlük izinin ardından Salı günü çalışmalara başladı. Teknik Direktör Bilgin Erdem önderliğinde çalışmalarına başlayan yeşil beyazlı ekipte hafif sakatlığı bulunan Korhan katılmadı. Sezonun ilk yarısında sakatlanan Ersin Akkemik takımla çalışmalara başladı. Öte yandan Darıca maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen defans oyuncusu Hasan Can Özkan bu maçta forma giyemeyecek olması Teknik Direktör Bilgin Erdem'i düşündürüyor. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem bu maçta Hasan Can'ın yokluğunda Koray Umur ile başlaması beklenilirken yeni transfer Özgür'ün de ilk onbir çıkabileceği gelen bilgiler arasında.

Yönetim Maraş Maçında Tribünlerin dolmasını bekliyor

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, yaptığı açıklamada, 20 Şubat Pazar günü kendi sahalarında oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçına tüm taraftarları beklediklerini söyledi.

Kırklarelispor için Kahramanmaraşspor maçının önemli olduğunu ifade eden Can, ''Kahramanmaraşspor maçına galibiyet için çıkacağız. Zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Karşımızda dirençli bir takım olacak. Taraftar desteğini de alarak Kahramanmaraşspor engelini aşacağız'' dedi.

Can, Kırklarelispor'un Spor Toto 3. Lig 2. Grup'un en iyi takımlardan birisi olduğunu da bildirdi.
Antrenör Bilgin Erdem ise takımın şampiyonluk havasına girdiğini ve emin adımlarla bu yolda ilerlediğini ifade etti.
 
Ulusal Basında Haftanın Takımı

Geçtiğimiz hafta 3. ligin köklü ve güçlü takımlarından Darıca Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 yenen temsilcimiz Ulusal basında da ses getirdi. Türkiye'nin yüksek tirajlı ve en çok okunan spor gazetesi olan Fotomaç bu hafta Kırklarelispor'u haftanın takımı seçerken Bilgin Erdem'i de haftanın Teknik Direktörü seçti. Haftanın altın karmasında da yeşil beyazlı ekipten Kaptan Taner araz ve Osman Alptekin yer aldı.
 
KAYNAK:  http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=660963

Hiç yorum yok: