Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

20 Şubat 2011 Pazar

SÜPER AMATÖRDE LÜLEBURGAZSPOR :3 - BABAESKİSPOR :3

LÜLEBURGAZSPOR(Amatör)

BABAESKİSPOR
Kırklareli ili süper amatör ligte lig 2.si Lüleburgazspor amatör ile lig şampiyonu Babaeskispor, Lüleburgaz 75.Yıl toprak sahada karşılaştılar.Çok çekişmeli geçen maçta Lüleburgazspor, rakibi Babaeskispor ile 3-3 berabere kalarak,Babaeskispor'un 15 haftalık galibiyet serisine son verdi.

Serin bir havada ve kalabalık bir taraftarın izlediği maçta Lüleburgazspor ilk yarının 10. dakikasında attığı gol ile 1-0 üstünlüğü yakaladı.20.dakikada Babaeskispor yediği gole karşılık verince skor 1-1 oldu.Babaeskispor ligte oynadığı 15 maçın hepsini kazanarak bu maça çıkmıştı.Bu atmosferden olsa gerek Babaeskispor'lu futbolcular sahada çok gergin görünüyor ve rakibi Lüleburgazspor'lu futbolculara zaman zaman sert hareketlerde bulunuyorlardı.Her iki takımın maçtan galip çıkması için atacağı gollere ihtiyacı vardı.Maçın 32 dakikasında Lüleburgazspor 2.golünü atarak 2-1 öne geçiyordu ve Babaeskispor ilk devreyi enazından beraberlikle kapatıp soyunma odalarına gitmek istiyordu.Nitekim yediği golden sonra ataklarını arttıran Babaeskispor 40.dakikada skoru 2-2 yaparak durumu eşitledi ve bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucuydu.

Maçın ikinci yarısında,Babaeskispor kale sahasına atılan yüksek toplar ile gol arıyor fakat birçok pozisyondan yararlanamıyordu.55.dakikada Lüleburgazspor geliştirdiği ani bir atak sonucunda bir penaltı atışı kazandı.Atışı kullanan Onurhan topu kaleci Selim'in üzerine atınca Lüleburgazspor'un öne geçme umutlarını söndürdü.

Kaçan penaltının ardından Lüleburgazspor cezasahası içine yapılan bir ortada 65.dakikada Babaeskispor 3.golü bularak 3-2 öne geçti.Fakat Lüleburgazspor'lu oyuncular lig 2.liğini kaçırmamak amacıyla Babaeskispor kalesine baskılarını arttırdılar.Bu baskılar sonucunda Lüleburgazspor 3.golünü 75. dakikada attı ve yeniden skor eşitlenerek durum 3-3 oldu.
Sahada çok hırçın bir futbol sergileyen Babaeskispor oyuncularından Melih,82..dakikada rakibine sert bir şekilde girince 2.sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.Maçın kalan dakikalarında 10 kişi kalan Babaeskispor rakibinin üstüne fazla gidemeyince oyun orta saha mücadelesi şeklinde oynandı ve 3-3 lük skorla sona erdi.

2 hafta önce şampiyonluğunu ilan eden ve kupasını alan Babaeskispor,Lüleburgaz deplasmanında berabere kalarak bu sezon ilk defa puan kaybına uğradı.Lüleburgazspor bu beraberlikten 1 puan çıkartarak lig 2.liği için avantaj yakalamış oldu.

HABER VE FOTO : İBRAHİM GÜL

Hiç yorum yok: