Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

16 Şubat 2011 Çarşamba

Arda Denizeri Edirnespor'la anlaştı

Yıllar önce Edirnespor formasını başarıyla giyen, ve sonrasında ülkemizin köklü takımlarından Beşiktaş'a transfer olarak futbol tarihinde haklı bir üne kavuşan Arda Denizeri Edirnesporla anlaştı.


Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Yardımcı'dan destek

Konu ile ilgili olarak dün kulüp binasında basın toplantısı yapan Edirnespor Kulüp Başkanı Erdem Güyümgüler, teknik sorumlu Adnan Yıldız'ın da kulüp menejerliği görevine getirildiğini belirterek “ Divan kurulu Başkanımız Atilla Bilgin'in talepleri sonucunda şehrimizin tanınmış mandıracılarından, Ticaret Borsası Başkanı ve Türkiye Ticaret Odaları ve Borsaları Birliği yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı'nın takımımıza sahip çıkması camiamızda büyük bir sevinç ve çalışma azmi yaratmıştır.

Yönetim Kurulumuz gelecek yönetim kurullarına idari, teknik ve mali yönden sorunları çözümlenmekte olan güvenilir bir Edirnespor hazırlayabilmek için, hemen çalışmalar başlamıştır. Amacımız görev almaktan kaçınılacak sorumlu bir kulüp meydana getirmektir.

Bu amaca yönelik olarak A takımı ve alt yapı takımlar antrenörlüğü görevleri ile birlikte kulübümüzdeki her türlü idari işleri üstlenmiş durumda olan Adnan Yıldız kulüp menejerlik görevine getirilmiştir. Alt yapı takımlarının sorumluluğuna ise daha öncede takıma çeşitli kademelerde antrenörlük görevi yapmış olan Edirnesporun eski sembol futbolcularından Arda Denizeri getirilerek kendisi ile mukavele imzalanıp çalışmalara başlanmıştır.



Öte yandan kulübün vergi dairesine olan borcu ve son çıkan Resmi Gazetede yayınlanan ilgili kanuna göre azalacak uzun süreli taksitle ödeme kolaylığı getirlmesi için, vergi borçlarının kesin miktarının Vergi dairesi başkanlığı ile temas kurularak kesin miktarların (Tüm borç ve tasitlerimizin) öğrenilmesi ve bu doğrultuda hemen faaliyete geçmek kararlaştırılmıştır. Bu da bu hafta içinde gerçek-leştirilecektir.

Amacımız bu borcun bir an evvel taksitle ödemeye başlanılarak, Edirnesporun herlesçe sevgi saygı ve gönül rahatlığı içinde görev alabilecek sorunsuz bir kulüp haline getirilmesidir” dedi. Güyümgüler, Yıldız ve Denizeri Yeni Edirnesporun kurulması hakkındaki haberler içinde, “ Yeni Edirnespora evet ama, Edirnsporun kapatılmasına hayır” demeleri dikkat çekti.

KAYNAK:  http://www.edirneajans.com/haber-Arda-Denizeri-Edirnesporla-anlasti-1604/

Hiç yorum yok: