Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

14 Şubat 2011 Pazartesi

Tekirdağspor'dan Altın Değerinde 3 Puan


Bölgesel amatör lig 12. grupta 15.hafta mücadelesinde Tekirdağspsor kendi saha ve seyircisi önünde Alibeyköysporu Uğur Boz ve Mehmet Karaca'nın golleri ile 2-1 yenmesi ve Velimeşespor'un Küçükçekmecespor'a 3-0 yenilmesi ile altın değerinde 3 puan almış oldu.


Saat 13:30'da Namık Kemal Stadın'da oynan karşılaşmaya havanın soğuk olmasına rağmen Tekirdağ halkının ilgisi büyüktü ve atılan goller ve alınan 3 puan stattaki herkezi açıkçası ısıttı. Ayrıca Tekirdağspor taraftar gurubu Çarşı-Meydan'da tribündeki yerlerini almışlardı.

Alibeyköyspor karşısına Td.İlhan hoca takımı şu şekilde sahaya sürdü.
TEKİRDAĞSPOR:
1-Furkan***-5-Barış**-6-U.Tugay****-10-Ayhan**(dk45Ali Osman***)-11-Ayvaz***-13-Berkant***-17-Taygun***-25-Uğur Boz**** (dk75Hakan*)-30-Başar****-55-İbrahim***-59-Mehmet Karaca***

Goller : dk55 Uğur Boz , dk68 Mehmet Karaca /dk82 soner

KK :dk57 kayahan (Alibeyköyspor )

İlk yarıya hızlı başlayan tekirdağspor maçın daha 10.dk sında mehmet'in arapasına ceza sahasına hareketlenen berkant şut orta karışımı vuşunda topa son anda yetişen uğur boz sıfırdan şutu kalecide kalınca tekirdağspor golden oldu.Tekirdağspor ilk yarı boyunca oyuna daha hakim olana takım olurken misafir takım kendi sahasında kalıp kontra ataklar ile gol bulmaya çalışsada ilk yarı iki takımdan gol sesi çıkmadı ve 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya başlarken kaptan Ayhan'ı alıp yerine Ali Osman'ı alan İlhan hoca'nın hamlesi ile başlayan takımımız maçın 55.dakikasında sağ kanattan ceza sahasına orta yapan Ayvaz'ın topunu Ali Osman içeri indirdi fırsatçılığını konuşturan ve defanstan önce araya girerek kalecinin sağından topu filelere bırakan Uğur Bozun ayağından gelen gol ile 1-0 öne geçti.Golde takım halinde yaşanan sevinç ve taraftarlarımızın sevinci harika idi.Bu golden sonra kendi sahasından çıkan ve beraberlik arayan Alibeyköyspor kelesinde ise açıklar vermeye başlamıştı ve 57dk maçın başından itibaren kırmızı kart görmek için uğraşan 5 numraları hakeme küfür edince çok istediği kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Dakikalar 65 gösterirken bu sefer sol kanattan Hakan ceza sahası içine girdi pasında Berkant'ın vuruşunu keleci çıkardı dönen topa yarım vole ile vuran Mehmet Karaca kaleciniin altından topu fileler ile buluşturdu ve durumu 2-0 a getirdi ve hafta içi doğum günü'nü kutlayan Mehmet için bu gol çok anlamlı idi ve golüde tribünde bulunan sevgilisine armağan etti.

2-0 sonra ve 10 kişi kalan alibeyköyspor tekirdağspor kalesine yüklenirken verdiği açıklardan girdiği pozisyonları değerlendiremeyen tekirdağsporr ani gelişen atakta 82dk da kalesinde golü gürdü ve durum 2-1 'e geldi bu gole umutlanan misafir takım beraberlik için son dakikalarada kalemize yüklense'de gol bulamadı ve Tekirdağspor uzun zamandır soğuk havaya rağmen desteğe gelen 1000 kadar tribünleri dolduran taraftarının önünde hem 7 maçlık yenilmezliğini sürdürdü hemde velimeşenin puan kaybettiği bir hafta'da altın değerinde 3 puan almiş oldu.

NOT:Sevgili TEKİRDAĞLILAR haftaya kendi sahamızda oynayacağımız ve bizim için büyük önem arz eden ve rövanş niteliğindeki keşanspor maçına bu haftaki maçtan daha fazla seyirciye ve desteğe ihtiyacı var.

HAYDİ, TEKİRDAĞ ŞİMDİ DESTEK ZAMANI TAKIMINI keşanspor MAÇINDA YALNIZ BIRAKMA !!!

HABER-FOTO TUNCAY KÜÇÜKYORULMAZ



KAYNAK:TEKİRDAĞSPOR.ORG

Hiç yorum yok: