Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

21 Şubat 2011 Pazartesi

Ve Mikail antrenmanda


Ayşekadın Gençler Birliği’nin transferin son gününde renklerine bağladığı iki Fransız futbolcudan Türk asıllı Mikail Özgün dün kadroyla beraber ilk idmanına çıktı.


Edirne’mizi Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta temsil eden Ayşekadın Gençler Birliği, transferin son gününde renklerine bağladığı iki Fransız futbolcundan birine kavuştu. 18 yaşındaki Türk asıllı kanat oyuncusu Mikail Özgün, dün takımla birlikte ilk idmanına çıkarken takım arkadaşlarına çok çabuk uyum sağladığı ve arkadaşlarıyla sık sık şakalaştığı görüldü. Diğer Fransız transfer olan Kamerun asıllı forvet Stefan, vize ve çalışma izni işlemleri sonuçlandıktan sonra bugün takıma katılacak.

Dün Saraçhane Sentetik Çim Sahasında yapılan antrenmanda çevik hareketleriyle izleyenlerin beğenisini kazanan Mikail, takıma çabuk uyum sağlamasıyla da teknik kadronun yüzünü güldürdü. Eidrne’ye gelmeden önce şüpheleri olduğunu belirten Mikail, takımdaki arkadaşlığı ve neşeli ortamı gördükten sonra doğru bir karar verdiğine inandığını, Edirne’nin çok güzel bir şehir olduğunu sözlerine ekledi.

Ayşekadın Gençler Birliği antrenörü Muzaffer Yıldırım, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, yeni transferlerle takıma güç kattıklarını ifade ederek bundan sonra oynanacak tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi. Bunu başaracak bir kadro kurduklarını anlatan Yıldırım, Pazar günü 25 Kasım Stadyumu’nda oynayacakları Yeniköy Belediye Spor maçında yeni transferlerin tümünü kadroya alacağını belirtti. Ligde hedeflerinin alt sıralardan kurtulmak olduğunu vurgulayan Yıldırım, Pazar günkü karşılaşmada taraftarlardan destek beklediklerini kaydetti.



kaynak:  http://www.spor22.com/haber/futbol/index.1.html

Hiç yorum yok: