Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

27 Şubat 2011 Pazar

Çorlu Sanayi spor Hocası Erdal İşkar : Şampiyon Olacağımıza Yürekten İnanıyoruz



Tekirdağ Süper amatör liginde şampiyonun belirlenmesine son iki maç kala Çorlu Sanayi Spor Teknik direktörü Erdal İşkar, son iki maçımızı da kazanıp şampiyon olacağız dedi. Sitemizin muhabiri Samet Aksoy’a verdiği demeçte, şu anda liderle aralarında bir puan fark olduğunu fakat liderin son maçının zorlu bir deplasman olacağının altını çizerek lig sonu şampiyonluk ipini göğüsleyen tarafın kendileri olacağını belirtti.


Şampiyon Olmayı Biz Hak Ediyoruz

Şampiyonluğa oyuncular ve yöneticiler olarak inandıklarını söyleyen İşkar, ligde oynanan müsabakalarda canla başla mücadele eden Sanayi Sporun şampiyonluğu hak ettiğini belirtti. Profosyonel bir takım gibi her gün idman yaptıklarını belirten İşkar, tesislerimiz ve sahamız her şarta uygun hiçbir sıkıntımız yok bu zamana kadar oyuncuların aldığı paralarda da bir gecikme sorunu yaşanmadığını söyledi.

Şampiyonluğun Ardından Prim Sözümüz Var

Şampiyonluk sonrası oyunculara verilecek bir prim sözümüz var fakat daha bunun fiyatının daha belirlenmediğini söyleyen İşkar, lig boyunca zor hava koşulları altında mücadele eden oyuncularını ödüllendireceklerini belirtti.

Bu Haftaki Maç Zor Olacak

Bu hafta oynayacakları Marmaracık spor mücadelesinin de zor bir maç olacağını fakat galip gelen tarafın kendileri olacağını belirtti. İşkar, Marmaracık spor ligde sürpriz sonuçlar aldı kendileriyle oynayacağımız maçı ciddiye alıyoruz, sıkı bir rakip mücadele dişe diş geçecek her ne kadar bizim için zor olsa da ben takımımın üç puan alacağına inanıyorum dedi, ayrıca İşkar, bu senenin en başarılı bir diğer takımı da Marmaracık spor dur dedi.

Ligde oynadıkları spor müsabakalarında görev alan hakemlerle aralarında bir sıkıntı yaşamadıklarını, gayet güzel ve ciddiyetle müsabakaları yönettiklerini belirtti. Bunun yanında iç saha ve deplasman da takımı yalnız bırakmayan on ikinci adam rolünü üstlenen taraftarlarına da çok teşekkür ettiğini belirtti.

Bal Liginde de Başarılı Olucaz

İşkar, hedeflerinin grupta şampiyon olup Çorlu İlçesini Sanayi Spor adı altında BAL (Bölgesel Amatör Ligi) liginde temsil etmek olduğunu söyledi. Bal liginin zor bir lig olduğunu fakat Çorlu Sanayi Spor’un bu ligi kaldıracağını Bal ligine çıktıkları takdirde bu ligde de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

HABER VE FOTO:SAMET AKSOY
KAYNAK:  http://www.trakyadanspor.blogspot.com/

Hiç yorum yok: