Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

12 Şubat 2011 Cumartesi

Ayşekadın transferde “HIZ” kesmiyor

Bal Ligi temsilcilerimizden Ayşekadın Gençler Birliği'nde transfer atağı sürüyor. Önceki gün denediği 3 futbolcudan memnun kalmayan Ayşekadın Gençler Birliği 3 futbolcuyla anlaştı. 1 futbolcuyla prensipte anlaşırken 1 futbolcu da imza atmak için geliyor.


Gelen bilgilere göre Valilik, Belediye ve Hakan Sedefçi'nin desteğini arkasına alan Ayşekadın Gençler Birliği'nin transfer çalışmalarına devam ettiği gözleniyor. Önceki gün denediği 3 futbolcuyu beğenmeyip geri gönderen Ayşekadın Gençler Birliği dün 3 futbolcuyla anlaştı. Bursaspor'u Türkiye Kupası'ndan eleyen Kırıkhanspor'dan kaleci Savaş Erişen, Batman Petrolspor'dan Orta Saha oyuncusu Adem Köseler ve Gümüşhanespor'dan Sağ Kanat oyuncusu Hamdi Algü ile anlaştı.

Aliço Pehlivan Spor Eğitim Merkezi'nde Ayşekadın Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Polat Öztaş ve Yönetici İş Adamı Hakan Sedefçi ile bir araya gelen Savaş ve Adem, görüşmenin ardından takımla ilk antrenmanlarına çıktılar. Anlaşma sağlanan diğer oyuncu Hamdi Algü ise dün Edirne'ye gelmek için yola çıktı.

Önceki gece Polat Öztaş ve Hakan Sedefçi, Edirne'ye geç saatte gelen forvet Adem Akın'la görüştü. Aliço Pehlivan Spor Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından sabaha karşı 4'te taraflar prensipte anlaştılar. Adem Akın, dün takımı Kartalspor'la görüşmek üzere İstanbul'a geri döndü. Daha önce Kayserispor'la Süper lig tecrübesi yaşayan ve halen Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor'da forma giyen Adem Akın'ın, diğer transferlerle birlikte Ayşekadın Gençler Birliği'nin gol problemini çözeceği umuluyor.

KAYNAK:  http://www.edirneajans.com/index.php

Hiç yorum yok: