Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

16 Şubat 2011 Çarşamba

Nike Halı Saha Ligi Kayıtları Başladı

NIKE HALI SAHA LİGİ BAŞLIYOR


Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Nike Halı Saha Ligi, 12 Mart - 22 Mayıs 2010 tarihleri arasında 62 il, sekiz ilçe olmak üzere toplam 70 merkezde bulunan 100 halı sahada gerçekleşecek. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Nike Halı Saha Liginin final maçları 4-5 Haziran tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Nike Halı Saha Ligine bu yıl 6.400 takım ve 50 binin üzerinde oyuncunun katılması hedefleniyor.6 Mart tarihine kadar www.nikehalisahaligi.com adresine girerek önkayıt formunu eksiksiz dolduran katılımcılar Tekirdağ için Tekira AVM / Çorlu Orıon Nike kayıt noktasına gidip, 80 TL takım katılım bedeli ödeyerek başvurularını tamamlayabiliyor. Nike Halı Saha Ligi'ne katılacak tüm oyuncular, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilecek Herkes İçin Futbol (HİF) Lisansı'na sahip olacaklar ve kayıtlar sırasında HiF lisansı için gerekli belgeleri kayıt noktalarına teslim edecekler. HERKESiçinFUTBOL lisansı, amatör futbolun yaygınlaşmasını sağlayan, ülke genelindeki her türlü futbol müsabakasını organize futbolun içerisine dahil etmeyi ve müsabakalara katılanların TFF tarafından tescil edilmesini sağlayan lisans türüdür. HiF lisansı alan oyuncular tüm HiF turnuvalarına bu lisansla katılabilirler.

15-18 ve 19-35 yaş kategorilerinde, 6 as 2 yedek olmak üzere toplam 8 kişiden oluşan takımların katılımıyla gerçekleşecek Nike Halı Saha Ligi'nde maçlar grup turunda puan, eleme turlarında ise eliminasyon sistemiyle oynanacak. 15'er dakikalık 2 devre halinde oynanacak maçlarda beraberlik halinde seri penaltı atışlarına geçilecek.Grup maçları 12 Mart'ta başlayıp 1 Mayıs'a kadar devam edecek.Gruplarda birinci olan takımlar eleme turuna katılmaya hak kazanacak. Saha finallerinin ardından 14-15 Mayıs'ta bölge finalleri oynanacak. Daha sonra 22 Mayıs tarihlerinde bölge şampiyonlarının mücadele edeceği Süper Bölge Finalleri oynanacak, Türkiye final maçları ise 4-5 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek. Finale kalan 8 takım final günü öncesi Türkiye Futbol Federasyonu antrenörlerinin yönetiminde özel bir kampa girecek.

Nike Halı Saha Ligi final maçları sonucu şampiyon olan takım, elemelerden çıktığı halı sahada bir senelik bedava üyelik ve Nike Futbol koleksiyonundan ürünler kazanacaktır.

Tekirdağ Tekira AVM
Nıke Mağazası : 0282 263 71 39
Kayıt Yetkilisi : Mustafa ÇEVİK ( 0544 662 15 34 )
Çorlu Orıon AVM
Nıke Mağazası : 0282 673 46 66
Kayıt Yetkilisi : Barış PEKSOY ( 0537 509 59 43 )

KAYNAK:  http://www.trakyadanspor.blogspot.com/

Hiç yorum yok: